SWOA AutoMaatje weer van start: Mondkapjes verplicht!

door SWOA

Arnhemse inwoners die niet over eigen vervoer beschikken en/of door bijvoorbeeld een minder mobiele fysieke toestand niet met het openbaar vervoer kunnen reizen, mogen weer gebruik maken van het AutoMaatje. Bij het AutoMaatje krijg je voor een kleine vergoeding een lift van een vrijwilliger.

Door de coronamaatregelen heeft het AutoMaatje lang stilgelegen. Met trots kunnen wij nu mededelen dat wij vanaf 13 juli weer van start mogen.

Wij zullen in het begin alleen de hoogstnoodzakelijke ritten aannemen, zoals; naar de huisarts, het ziekenhuis en dergelijke. Om de veiligheid van u en onze chauffeurs te waarborgen is het reizen met een mondkapje door zowel de chauffeur als passagier verplicht. Hiernaast zijn er meerdere maatregelen waar rekening mee gehouden moet worden, maar daar ontvangt u als bestaande en nieuwe klant meer informatie over.

Ritten kunnen vanaf 13 juli zoals gebruikelijk uiterlijk twee dagen van tevoren worden doorgegeven. Dit kan door bijvoorbeeld een mail te sturen naar automaatje@swoa.nl of door maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 te bellen naar 026-3846690. Nog geen klant bij ons? Aanmelden is geheel gratis!

 

Gerelateerde berichten