Sport Support Arnhem

door admin

De winkel is weer open! Sport Support is na een aantal omzwervingen neergestreken op de ENKA-campus. Samen met andere goede doelen hebben zij de intrek genomen op de 5de verdieping van de “oude” AKZO-toren.

De stichting Sport Support Arnhem zamelt goede en her te gebruiken sportkleding en materialen in. Deze worden nagekeken, gewassen om vervolgens via de winkel te worden doorgegeven. Op deze manier leveren zij een significante bijdrage aan de bestaanszekerheid van heel veel Arnhemmers. Door dit initiatief en andere zoals de Gelrepas wordt iedereen in staat gesteld om te gaan bewegen, sporten bij een vereniging en bijvoorbeeld ook af te zwemmen.

Op meerdere locaties in Arnhem leveren mensen goede en her te gebruiken sportmaterialen en kleding in. Hierdoor is de winkel heel goed gevuld. Dit varieert van regenlaarzen tot judopakken, van hockeysticks tot voetbalkleding. Tegelijkertijd kan er zeker nog meer bij, vooral voetbal en hardloopschoenen vanaf maat 40 en groter kunnen wij goed gebruiken.

De winkel is open voor iedereen, na het maken van een afspraak via de mail. Er is geen inkomenstoets. Sport Support wil ook graag mensen ontvangen die uit duurzaam oogpunt sportkleding en materialen willen komen ophalen.

Op woensdag 29 november heeft wethouder Mark Lauriks de opening verricht door middel van het doorknippen van een lint samen met Paul van Velp van de Kledingbank, Mariska Perrier van de Arnhemse uitdaging en Karin Gehring van Sport Support.

Gerelateerde berichten