Rozet gaat weer open!

door admin

Vanaf maandag 11 mei opent Rozet eindelijk weer haar deuren. De Rozetvestigingen in Presikhaaf, Kronenburg, Centrum en de jeugdbibliobus zijn er helemaal klaar voor. De afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt om de locaties gereed te maken voor het nieuwe normaal. Rozet wil graag haar bezoekers weer ontvangen, maar alleen op een verantwoorde manier.

Beperkte dienstverleningen
Tijdens de opening blijft de veiligheid van de bezoekers en het personeel voorop staan. Daarom gaat Rozet in eerste instantie beperkt open. Bezoekers kunnen op de vestigingen boeken lenen en terugbrengen. Ook cursussen en workshops met maximaal 10 personen (en die niet online kunnen) kunnen weer starten. De alternatieve dienstverleningen zoals de Afhaalbieb, de Kunsttelefoon en Rozet bij je thuis blijven gewoon nog bestaan.

Openingstijden

Rozet Centrum
Maandag t/m vrijdag: 8.30-18.00 uur
Zaterdag: 8.30-17.00 uur 

Rozet Kronenburg
Maandag t/m vrijdag: 10.00-17.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Rozet Presikhaaf
Maandag: 13.00-17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 11.00-17.00 uur
Zaterdag: 11.00-16.00 uur

Jeugdbibliobus
Bekijk hier wanneer de jeugdbibliobus bij jou in de wijk is.

Nieuwe maatregelen
In alle vestigingen zijn de bekende maatregelen van kracht. Rozet vraagt iedereen de 1,5 meter afstand en de nieuw aangebrachte looproutes aan te houden, zowel binnen als buiten het gebouw. Als je naar de bibliotheek van Rozet wil, moet je gebruikmaken van een gedesinfecteerde winkelmandje. Als alle mandjes in gebruik zijn, worden de bezoekers gevraagd om buiten te wachten tot er weer 驮 beschikbaar is. Op deze manier wordt het maximaal aantal bezoekers bewaakt.

Verder vragen we alle bezoekers om alleen te komen of met maximaal 1 andere huishouden. Bij klachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C) worden bezoekers gevraagd thuis te blijven. Dat geldt ook als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C) en/of benauwdheidsklachten.

Gerelateerde berichten