Politiek Café Partij voor de Dieren Arnhem geannuleerd

door Elderveld

Beste bezoeker van het Politiek Café van de Partij voor de Dieren Arnhem,

Wij hebben helaas moeten besluiten om het Politiek Café te annuleren. Uiteraard krijg je de kosten voor je ticket terug! Dit zal komende week in orde gemaakt worden.

We hebben op 15 juni wel een Ledencafé in Arnhem. Deze staat open voor iedereen!

Het ledencafé is een nieuw initiatief, en bedoeld voor zowel actieve leden áls degenen die actief willen worden, of het gewoon leuk vinden om medeleden te ontmoeten. Iedereen is welkom! En neem ook vooral niet-leden die dat leuk vinden mee. Het ledencafé vindt plaats in Arnhems Boeken Café Libertas (Klarendalseweg 477-1), 15 juni vanaf 14 uur. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Wil je actief worden voor de partij? Dan kun daar informeren naar een plek in de werkgroep. We zoeken vooral mensen die het leuk vinden om een actie op te zetten én uit te voeren van A tot Z. Mensen die niet schuwen om verantwoordelijkheid te nemen en het leuk vinden om anderen te enthousiasmeren voor de Partij voor de Dieren.

Ben je meer geïnteresseerd in politiek inhoudelijk werk? Neem dan contact op met de fractie van de Partij voor de Dieren Arnhem via fractiearnhem@partijvoordedieren.nl. Ook zij zoekt nieuwe vrijwilligers.

Het Politiek Café wordt georganiseerd door de werkgroep Arnhem en we gaan uiteraard kijken of we in het najaar een nieuw Politiek Café kunnen opzetten!

Met vriendelijke groeten,

Mabel Elzinga
secretaris WG Arnhem – PvdD

Gerelateerde berichten