Partij voor de Dieren organiseert politiek café ‘Arnhem, Europa en de wereld’

door Elderveld

De werkgroep van de Partij voor de Dieren Arnhem presenteert zondag 26 mei een Politiek Café voor alle leden van de partij én geïnteresseerden in de Europese politiek. Er is een interactief programma samengesteld dat wordt afgesloten met een borrel en een plantaardig buffet.

Gaby Markandu komt vertellen over haar werk bij de Animal Politics Foundation, de internationale beweging van de Partij voor de Dieren. Hoe kunnen we rechten van dieren wereldwijd verankeren in het democratisch proces? Andere sprekers zijn Jorrit Oppewal van de Adviesraad Internationale Vraagstukken over klimaatrechtvaardigheid en Erik Lu, PvdD-raadslid in Arnhem en nummer 20 op de Europese kandidatenlijst.

Daarna kunnen deelnemers zelf aan de slag. Zo kunnen ze meedenken over stellingen van de Partij voor de Dieren in combinatie met de Europese politiek. Ook is er een miniworkshop ‘filmpjes maken met je mobiel’ beschikbaar.

De middag wordt afgesloten met een borrel. Wie wil, kan daarna genieten van een plantaardig buffet, bereid door de koks van de Stadskeuken. Je hoeft geen lid van de Partij voor de Dieren te zijn om deel te nemen: iedereen is welkom!

Locatie, tijd en kosten

Wanneer: Zondag 26 mei
Waar: Stadskeuken (Beekstraat 40)

Programma

13:00 uur: Inloop
13:30 uur: Start programma sprekers met aansluitend een interactief deel
17:00 uur: Borrel
18:00 uur: Buffet

Tickets via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/politiekcafepvdd

Gerelateerde berichten