Optreden Elderrock op 27 maart in Gaanderij was groot succes

door admin

Reeds eerder heeft u in deze wijkkrant kunnen lezen over de band van en voor de wijkbewoners.

In juli vorig jaar is er gezocht naar muzikale wijkbewoners om samen gezellig te musiceren in een bandje. Zo is de rockband Elderrock ontstaan. Tot verbazing van menigeen bleken het wijkbewoners te zijn die supergoede muziekaanleg en talent hebben.

Vanaf september 2022 werd wekelijks geoefend in de Gaanderij, en er ontstond zo een band waarin de leden goed op elkaar ingespeeld raakten en er een aantrekkelijk en gevarieerd rock repertoire ontstond. De band voelt zich nu volwassen en organiseerde een eerste optreden voor familie, vrienden en relaties. Met name dankzij deze relaties kon het Elderrock project gerealiseerd worden.

Het optreden in de Gaanderij op 27 maart bleek een groot succes te zijn: er waren ca. 70 bezoekers en ieder was nadien lovend over de muziek en de drankjes en heerlijke hapjes. Een succesvolle introductie van de band dus.

Het eerstvolgende optreden is al weer binnenkort, namelijk tijdens de officiele opening van Rozetje, de mini ruil bibliotheek in het wijkcentrum. Ook zijn er al weer contacten met gemeente en Elderveld Open voor nieuwe optredens, o.a. tijdens het wijkfeest op 3 september.

Gerelateerde berichten