Opgeruimde administratie geeft overzicht en rust

door admin

Gratis hulp Humanitas bij ordenen thuisadministratie

Zijn het de lentekriebels of komt het door de belastingaangifte die weer ingevuld moet worden? Het lijkt wel of er in maart meer mensen gemotiveerd zijn om hun financiële administratie op orde te brengen dan anders. Het Nibud heeft deze maand daarom uitgeroepen tot #bewaarmaand en helpt mensen met handige tips en online tools.

Een mooi initiatief. Maar wat nu als u door het verlies van partner of baan de grip op uw financiën bent kwijtgeraakt? Of als u niet zo handig bent met de computer? Of als u het gewoon lastig vindt om met geld om te gaan? Dan kunt u een beroep doen op de gratis hulp van Humanitas Thuisadministratie Arnhem.

Minder piekeren
Een deskundige vrijwilliger van Humanitas komt bij u thuis om u te helpen met het sorteren en archiveren van uw papierwerk. Niet één keer, maar iedere week, totdat u het weer zelf kan. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een geordende administratie minder vaak betalingsachterstanden hebben, minder vaak een rekening over het hoofd zien en minder piekeren. Kortom; een opgeruimde administratie geeft overzicht en rust.

Wilt u samen met een vrijwilliger van Humanitas Arnhem uw financiële administratie weer op orde brengen, neem dan contact op met coördinator Kees Spruijt. Hij is bereikbaar op 06-106 901 83, of via de mail: humanitasrijnijssel@gmail.com

Gerelateerde berichten