Opening Papa’s en Mama’s café in Rozetje Elderveld

door admin

Op maandag 7 november opent het wekelijkse Papa’s en Mama’s café in het Rozetje in Elderveld. Het Papa’s en Mama’s café biedt een plek waar jonge ouders elkaar kunnen ontmoeten en waar ervaringen worden gedeeld. Ook kindjes zijn welkom, voor hen worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Door de coronapandemie weten weinig jonge ouders elkaar te vinden in Elderveld. Daarom start Rozet per november het Papa’s en Mama’s café op. Tijdens het Papa’s en Mama’s café kunnen de kindjes lekker spelen, terwijl jonge ouders elkaar leren kennen en ervaringen met elkaar kunnen delen. Dit gebeurt onder het genot van een kop koffie en met behulp van bijvoorbeeld knutselactiviteiten en voorleessessies. Op deze manier breiden jonge ouders hun sociale netwerk op laagdrempelige wijze uit.

Praktische informatie
Het Papa’s en Mama’s café opent op maandag 7 november en vindt iedere maandagochtend van 9.00 tot 10.30 uur plaats (inloop vanaf 8.30 uur) in het Rozetje in Elderveld (IKC De Klimboom, Breezandpad 5). Het café is gericht op startende ouders met kinderen tussen 0 en 4 jaar oud; kindjes zijn ook welkom. Deelname is gratis.

Gerelateerde berichten