Oliebollencup bij Arnhemse Boys Schuytgraaf

door admin

Op vrijdag 20 december 2019 houdt voetbalvereniging Arnhemse Boys Schuytgraaf het traditionele Oliebollentoernooi. In teams van zeven tegen zeven wordt het jaarlijkse Senioren 18+ voetbaltoernooi gespeeld. Dit is tegelijkertijd de afsluiting van de najaarscompetitie van de Arnhemse Boys. Ook het jubileumjaar 2019 wordt hiermee afgesloten.

Hoe kan een team samengesteld worden?

De organisatie van het Oliebollentoernooi wil iedereen uitnodigen om mee te doen. Spelers van een voetbalteam kunnen meedoen, maar ook een vriendengroep kan een team samenstellen. Er zijn allerlei mogelijkheden zoals teams bestaande uit ouders van jeugdspelers, of buurmannen en -vrouwen, maar ook bijvoorbeeld collega’s. Winnen is leuk, fijn met elkaar spelen is nog belangrijker.

Volgens welke regels wordt er gespeeld

Alles is mogelijk zolang de spelers maar minimaal 18 jaar zijn. Er wordt gespeeld op een half veld, volgens de regels van het 35+ voetbal. Deze regels zullen vooraf in de kantine van de Arnhemse Boys gehangen worden. Iedereen is welkom om te komen kijken. 

Aanmelding en informatie

Het toernooi begint om 19.30 uur, maar iedereen is welkom vanaf 19.00 uur. Het voetballen zal rond 21.30-22.00 uur eindigen. Na afloop wordt het seizoen afgesloten met een hapje, een drankje en muziek. Deelnemers kunnen zich aanmelden via renalbers@arnhemseboys.nl . Bij de aanmelding is de teamnaam nodig, het niveau van spelen (laag, middel of hoog), de naam van de contactpersoon en zijn of haar telefoonnummer. Er geldt: VOL=VOL, dus het is verstandig op tijd aan te melden. De sluitingsdatum van het opgeven voor het toernooi is 8 december 2019.  Je kunt bovenstaande informatie ook terugvinden op de website van de Arnhemse Boys.

Gerelateerde berichten