NTP Survivalrun Lingezegen

door admin

Zin in een sportieve uitdaging?

Op zondag 14 april 2019 organiseert de Stichting Survivalrun Lingezegen voor de zesde keer een survivalrun. Je kunt meedoen aan de leuke 5 km FUNrun of de wat uitdagender 7,5 of 12 km run.

Wat is survivalrun? Survivalrun is een combinatie van hardlopen en uitdagende (touw) hindernissen, aangevuld met waterdoorsteken, boogschieten, kajakken, hout hakken en ballast-lopen. De hindernissen voor de 5 km FUNrun lopers zijn natuurlijk een stuk eenvoudiger dan die van de 7,5 en de 12 km run. Je kunt individueel of gezellig als team lopen.

Waar is het evenement? Het start- en finishterrein is bij de hoofdparkeerplaats van de Rijkerswoerdse Plassen. De route gaat door de delen Waterrijk Oost en West van Park Lingezegen en om de Rijkerswoerdse Plassen heen.

Voor wie is het? Voor iedereen die zich fit genoeg voelt en een leuke uitdaging wil. De minimum leeftijd voor de 5 km FUNrun en de recreatieve 7,5 km run is 10 jaar. Voor de wedstrijdklasse, de 12 km en de teamruns is dit 18 jaar. Er kunnen in totaal wel 960 enthousiaste sporters meedoen.

De run wordt voor het eerst georganiseerd met medewerking van de hoofdsponsor NTP, een regionaal aannemingsbedrijf in de grond, – weg- en waterbouw en wordt georganiseerd onder auspiciën van de Survivalrun Bond Nederland.

De hindernissen worden speciaal voor de run gebouwd met ondersteuning van de Survivalrun Trainingsgroep Arnhem.

Zin in deze sportieve uitdaging? Je kunt je nog tot 30 maart inschrijven via www.survival-lingezegen.nl.

Niet zelf lopen, maar wel aanmoedigen? Voor de toeschouwers en supporters liggen (fiets)routes klaar om de deelnemers goed te kunnen volgen langs de spectaculaire hindernissen.

Wil je graag als vrijwilliger komen helpen, meld je dan aan bij de organisatie via vrijwilligers@survival-lingezegen.nl

Gerelateerde berichten