Nieuw in Arnhem Zuid: Karamba! Festival

door admin

De wijken Kronenburg en Appelgaard nodigen jou uit voor een groots Festival: Karamba! Het Croydonplein in de wijk Kronenburg wordt op zaterdag 22 juni omgetoverd tot een geweldig festival. Van 14:00 tot 20:00 uur kan iedereen genieten van muzikale optredens en ander vermaak zoals een mini kinderkermis, een hondenmodeshow, een Grand café en veel optredens van artiesten.

Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij een zestal foodtrucks. Cappuccino of prosecco? Braadworst of liever een tosti? En voor de zoetekauwen: ijs of een suikerspin? Dit alles is tijdens het festival verkrijgbaar.

De line-up van artiesten:

  • Lain Barbier, de Arnhemmer die bekend is geworden van The Voice Senior.
  • Suitz, een populaire jongensband uit de omgeving.
  • Femke Hengeveld, een Arnhemse zangeres met een breed repertoire. Van Hollands tot Schlagers. Zij is van alle markten thuis.
  • Para Eterno, een duo dat Spaanse en Roma muziek vertolkt.
  • Bram Boender, de Dierenaar die bekend werd door zijn deelname aan Idols en het tv programma ‘House of talent.’
  • Julia van Helvoirt, zij won Idols en werd tweede in ‘House of talent.’

De presentatie is die dag in handen van Madam Marie Anna Toilette, een beroemde afstammeling van Marie Antoinette van Frankrijk.

Aandacht voor kleinkunst

Niet alleen grote artiesten op het podium, maar ook genieten van kleinschalige optredens tijdens het festival. Magic Herman zal zijn goochelkunsten laten zien en ballonnenclown Frank weet voor jong en oud een waar kunstwerk te creëren.

Zelfs een hondenmodeshow

Altijd al samen met je hond op het podium willen staan?

Tussen alle optredens door is er een echte hondenmodeshow. Rozet is speciaal voor het Karamba Festival de samenwerking aangegaan met het ROC Rijn IJssel. Samen zullen zij de hond en het baasje in de spotlights zetten in een schitterende outfit. Elkaar ontmoeten en leren kennen is één van de doelstellingen.
Ook bij de organisatie van het festival, de aankleding van het Croydonplein en het maken van foto’s en film wordt samengewerkt met stagiaires van het ROC Rijn IJssel.

Het festival is geheel georganiseerd door bewoners en vrijwilligers uit Arnhem Zuid en wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren waaronder Gelredome, Wereldhave, Jack’s Casino, gemeente Arnhem, Buurtoverleg Kronenburg en Appelgaard, Rozet en Albert Heijn XL Kronenburg.

Karamba! vindt plaats van 14.00 uur tot 20.00 uur op het Croydonplein in Arnhem en is geheel gratis te bezoeken. Meer informatie vind je op www.karamba-festival.nl of de Facebookpagina.

Gerelateerde berichten