Mantelzorg: Waar kan je terecht als familie of als naaste?

Themabijeenkomst: Maandag 19 augustus 2024 van 14.00 tot 15.30 uur

door Cor de Vrieze

MVT Arnhem organiseert een gratis themabijeenkomst voor naasten en familie die mantelzorger zijn of worden zodat zij weten welke mogelijkheden er zijn in Arnhem om zelf ook goed in balans te blijven. Zorgen voor je naaste is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Mensen doen dit uit liefde voor elkaar. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met mantelzorg. Je krijgt mantelzorg of je wordt mantelzorger. Mantelzorg is hulpverlenen aan een zorgvrager in je directe sociale omgeving. Denk hierbij aan je familie, je partner, ouder(s) of aan je kind die extra aandacht en zorg behoeft.

Mantelzorgen is van grote invloed op je eigen leven. Het kan zowel verrijkend als belastend zijn. Hoe ga je daar mee om? Waar kan je dan terecht? Wie heeft er aandacht voor jou? Bij wie kun je tips uitwisselen en ervaringen delen? Hoe zorg je voor vervanging tijdens jouw afwezigheid? Wat kan MVT Arnhem hierin betekenen?

MVT Arnhem organiseert een (gratis) themabijeenkomst voor naasten en familie die mantelzorger zijn of worden zodat zij weten welke mogelijkheden er zijn in Arnhem om zelf ook goed in balans te blijven.
Datum: maandag 19 augustus 2024, 14 – 15.30 uur
Locatie: De Lommerd, Spijkerstraat 185A, 6828DC Arnhem
Je bent van harte welkom voor een leerzame en inspirerende middag of je nu mantelzorger bent of mantelzorger wordt.

Aanmelden
Themabijeenkomst: Waar kan ik terecht als familie of naaste?

Meer informatie
Leny van Rooijen, adviseur informele zorg
E: info@mvtarnhem
T: 026-3703540

Gerelateerde berichten