Kerstconcert groot mannenkoor Ritmeester-Veenzangers in Driel

door admin

De 100 zangers van het Ritmeester-Veenzanger mannenkoor presenteren zaterdag 14 december (aanvang 20.00 uur) een bijzonder groot en sfeervol kerstconcert, met begeleiding van orgel en piano. Het concert wordt extra luister bijgezet door de sopraan Tessa Maalcke, die een aantal liederen met het koor meezingt maar ook solistisch zal acteren. Het concert is gedeeltelijk interactief: ook de bezoekers zingen liederen mee.

In deze donkere dagen, donkere wereld, bieden kerstliederen hoop,  hoop op kracht in onzekerheid en kwetsbaarheid, hoop aan licht die de wereldwijde mensenfamilie verbindt.

Het RVM-koor behoort tot de betere, grote mannenkoren van ons land. Het koor zingt ingetogen en religieuze kerstmuziek uit binnen- en buitenland; traditioneel en meer eigentijds, en Christmas Carols die een feest van herkenning bieden. Wilt u genieten van mooie muziek, en in de kerstsfeer komen dan is dit concert van het RVM zeer aan te bevelen. Bezoekers van dit Blije Kerk Concert worden meegevoerd naar een vrolijk, zalig, gezegend Kerstfeest.

De toegang is gratis; na afloop is er een deurcollecte. Vanwege de verwachte grote belangstelling vragen we u plaatsen te reserveren via info@blijekerkconcerten.nl.  U ontvangt de kaarten daarna per mail. Men heeft alleen toegang met deze tickets. Het kerstconcert wordt gegeven in de katholieke kerk in Driel (Kerkstraat 27).

Gerelateerde berichten