Jeugdland opent zomervakantie

door admin

Op woensdag 3 juli organiseert Stichting Jeugdland samen met het Sportbedrijf Arnhem, Kinderopvang SKAR en Gelredome de Holiday Kick off voor kinderen 4 t/m 12 jaar in Gelredome. De activiteiten beginnen om 14.30 uur en eindigen om 18.30 uur. De toegang is voor iedereen gratis.

De zomervakantie wordt dit jaar weer spetterend geopend. Voor iedereen zijn er allerlei leuke dingen te doen, zoals bijvoorbeeld een skatebaan, klimtoren, trampolines, lasergame, basejump en op het Decathlon urban sports plein. Creatieve activiteiten als circus, muziek, buttons maken, timmeren en koken. Er kan gechilld worden bij het schminken en tatoeages zetten. En dan nog is er veel meer!

Het hele feest is mogelijk gemaakt omdat veel Arnhemse organisaties, om niet hun medewerking verlenen.

Jeugdland Vakantie Paspoort
Kinderen kunnen in de zomer hun vakantie zelf op zinvolle wijze invullen d.m.v. het Jeugdland Vakantie Paspoort. Dit paspoort staat vol met educatieve, sportieve, creatieve en actieve activiteiten en wordt gratis verstrekt aan alle basisschoolkinderen in Arnhem en Renkum

Meer informatie?
Wil je je meer over Jeugdland weten? Kijk dan op www.jeugdland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Jeugdland, Vissteeg 5, 6811 DB  Arnhem. Tel: 026-4422062.

Gerelateerde berichten