In De Laar: Basisschool De Laarhorst krijgt hinkelbaan cadeau

door admin

Vorige maand heeft KPN Netwerk een hinkelbaan aangeboden aan Basisschool De Laarhorst in de wijk De Laar. De hinkelbaan werd geopend door het leggen van de “start” steen door twee leerlingen en de directrice mevrouw Sandra Meuleman.

De glasvezelaanleg in de stad Arnhem is momenteel in volle gang. KPN startte op 14-03-2022 met het aanleggen van glasvezelkabels in de wijk De Laar. Medio november 2022 zijn de werkzaamheden naar verwachting afgerond in de wijken De Laar, Elderveld en Elden. Zo profiteert vrijwel iedere inwoner van deze wijken in Arnhem van snel glasvezelinternet.

Regiodirecteur Jeroen van der Jagt van KPN: “Ik ben blij met de intensieve en soepele samenwerking met de gemeente. Met een glasvezelnetwerk legt KPN het fundament voor Arnhem. Hiermee investeren we in de toekomst van alle inwoners: jong en oud. Voor de leerlingen van basisschool De Laarhorst hebben we een hinkelbaan als cadeau meegenomen. Daarmee zorgen we naast snel internet voor maatschappelijk belangrijke thema’s als thuiswerken en leren op afstand, ook voor kinderspeelplezier.”

Schoolleider Sandra Meuleman is blij met de hinkelbaan voor de kinderen van De Laarhorst. “Deze hinkelbaan past mooi in het plan wat we hebben voor ons plein. Een groen uitdagend plein met ruimte voor bewegend leren.”

In de komende periode wordt de wijken Arnhem Rijkerswoerd, Vredenburg en Kronenburg aangesloten en informeert KPN de inwoners over de verdere planning van de werkzaamheden.

Gerelateerde berichten