Humanitas Thuisadministratie Arnhem zoekt twee nieuwe coördinatoren

door admin

Vrijwilligersorganisatie Humanitas zoekt per direct twee nieuwe coördinatoren voor de Arnhemse afdeling Thuisadministratie. Een Vrijwilligers Coördinator die de intake-gesprekken met nieuwe hulpvragers doet om ze vervolgens aan de juiste vrijwilliger te koppelen en een Coördinator Communicatie die de in- en externe communicatie van de afdeling verzorgt.

Als gevolg van de coronacrisis zullen naar verwachting de komende tijd meer Arnhemmers een beroep gaan doen op de gratis hulp bij het op orde brengen van hun financiële administratie. Daarom zoekt Humanitas Thuisadministratie Arnhem met spoed een extra Vrijwilligers Coördinator. Als coördinator doe je de intake-gesprekken, koppel je de juiste vrijwilliger aan de hulpvragers, begeleid je de vrijwilligers en heb je regelmatig overleg met de andere leden van het coördinatoren-team.

Daarnaast zoekt Humanitas Arnhem een Coördinator Communicatie die verantwoordelijk is voor de in- en externe communicatie van de afdeling. Als communicatie medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van het communicatieplan, verzorg je de maandelijkse nieuwsbrief en schrijf je regelmatig persberichten. In deze functie werk je nauw samen met de Vrijwilligers Coördinatoren.

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies, neem dan contact op met Joop Hooijmans via tahumanitasrij@gmail.com of 06 487 710 43.

Gerelateerde berichten