Het zingcafé: nu ook in Elderveld!

Locatie De Gaanderij

door SWOA

Na een succesvolle start in Presikhaaf en Vredenburg komt het zingcafé naar twee extra locaties: Alteveer/Cranevelt en Elderveld. Wekelijks zingplezier voor iedereen!

Wat kun je verwachten?
Iedereen is van harte welkom om mee te doen met de zingcafés, georganiseerd door Stadscompagnie en SWOA. Onder leiding van Adriana Jens van de Stadscompagnie leer je spelenderwijs allerlei liedjes in een gezellige en ontspannen sfeer. En er is aandacht voor hoe je kunt zingen. Want iedereen kan zingen, ook al denk je zelf van niet.

We zingen van alles wat, voor elk wat wils met ruimte voor persoonlijke favorieten. In de zingcafés draait het om gezellige ontmoetingen en zingplezier voor iedereen. Je kunt wekelijks meedoen of gewoon als het eens uitkomt.

Waar en wanneer kun je meedoen?
Per volgende week komt het zingcafé naar Alteveer/Cranevelt en Elderveld! Je kan wekelijks terecht bij:

Zingcafé Elderveld
SWOA-locatie De Gaanderij, Driemondplein 1
Elke dinsdag van 10.00 – 12.00 uur
Inloop: 09.30 – 10.00 uur

Zingcafé Alteveer/Cranevelt
‘t Altevelt, Ingang Lisztstraat: separate ingang naar de recreatieruimte
Elke woensdag van 14.00 – 16.00 uur
Inloop 13.30 – 14.00 uur

Liever aansluiten op een andere locatie?

Ook in Presikhaaf (De Weldam, middachtensingel 39, donderdag van 10-12 uur) en Vredenburg (De Petersborg, Slochterenweg 40, vrijdag van 14-16 uur) ben je van harte welkom om aan te sluiten!

Aanmelden & Kosten

Je kunt gewoon binnenlopen en per keer betalen. I.v.m. corona is er wel een maximaal aantal plekken, dus als je zeker wilt weten dat je aan kunt sluiten meld je dan even aan. Dit kan via www.stadscompagnie.nl/aanmelden.

De eerste keer zing je gratis mee!
Daarna betaal je óf € 3,- (€ 2,20 met Gelrepas) per keer óf word je lid van Stadscompagnie voor € 10,- per maand (€ 7,40 met Gelrepas).

Meer informatie?

Neem contact op met Stadscompagnie via  06 – 442 16196 of info@stadscompagnie.nl

Gerelateerde berichten