Herstelwerkzaamheden Arnhem Centraal-Nijmegen

door admin

Van vrijdag 19 01.00 uur t/m 21 april 02.00 uur voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor tussen Arnhem en Nijmegen.

Werkzaamheden

In de drie dagen worden op twee plekken gewerkt. De werkzaamheden vinden plaats bij het station Arnhem-Zuid en aan de spoorbrug in Nijmegen. Het viaduct van station Arnhem-Zuid is gebouwd in 2004. In 2015 een upgrade gehad. Vanwege geconstateerde scheuren op het viaduct in 2023 op station Zuid worden daar spoedwerkzaamheden uitgevoerd. Gelijktijdig worden aan de spoorbrug bij Nijmegen onderhoudswerkzaamheden verricht. Dit betreft een grootschalige inspectie.

Inzet bussen

Vanwege de werkzaamheden worden er bussen ingezet. De bussen rijden tussen Arnhem Centraal en Nijmegen. Tussen Elst en Tiel rijden ook bussen. De extra reistijd bedraagt ongeveer 60 minuten.

Reisplanner

NS raadt aan om alleen voor noodzakelijke reizen met het OV te reizen. De treinen rijden niet en bussen zijn in beperkte mate beschikbaar. Mocht je toch met het OV moeten reizen, plan je reis dan goed vooraf via de NS reisplanner.

Gerelateerde berichten