Harmonie zonder Grenzen – concert van G.S.M.G. Bragi

door Elderveld

Harmonie zonder Grenzen

Dinsdag 25 juli 20:00 H. Lucaskerk Arnhem
Donderdag 27 juli 20:00 St. Johannes de Doperkerk Zutphen.

Groninger Studenten Muziekgezelschap Bragi
Dirigenten: Alexander de Blaeij en Rein de Vries
Solocellist: Floris Mijnders

Groninger Studenten Muziekgezelschap Bragi gaat deze zomer op tournee door Nederland. Tijdens deze tournee geven we vier concerten, waaronder ons openingsconcert op 25 juli in de H. Lucaskerk in Elden (Arnhem). Het thema van de tournee is ‘Harmonie zonder Grenzen’, een thema dat we vieren door onze samenwerking met solist Floris Mijnders, solocellist van het München Philharmonic Orchestra. Daarnaast zal Bragi op 26 juli in Utrecht een gezamenlijk concert geven met het Holsteinische Kammerorchester, een Duits jeugdorkest.

Het Bragi-orkest onder leiding van Alexander de Blaeij speelt het eerste celloconcert van Saint-Saëns met Floris Mijnders als solist, en speelt daarnaast de Akademische Festouverture van Johannes Brahms.

Het grootkoor en orkest onder leiding van Rein de Vries voeren samen From the Bavarian Highlands van Edward Elgar en Meeresstille und glückliche Fahrt van Beethoven uit. Daarnaast zingt het a-capellakoor onder leiding van Rein de Vries delen uit hun zomerprogramma The Food of Love met muziek van onder andere Whitacre, Purcell en Verdi.
Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur of t. z. t. via Bragi.nl (€10; <27: 5€).

Gerelateerde berichten