Gospel Rhythm – een uniek koorproject start in januari

door admin

Woensdag 16 januari 2019 starten wij met een projectkoor in Arnhem. In een klein halfjaar tijd worden authentieke gospelsongs ingestudeerd. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met gospelmuziek en gospelkoor Desire. De periode wordt afgesloten met een geweldig concertweekend op 15 en 16 juni.

Wat kun je verwachten? 

Wij, Gospelkoor Desire, repeteren met dirigent en pianist, en zingen gospel omdat we dit heerlijke muziek vinden. We zijn niet aan een kerk gelieerd. Met het projectkoor studeren we een aantal nieuwe gospels in. Je maakt zo kennis met gospel en het zingen in een gospelkoor. Samen beleven we dan de kroon op het werk: het concertweekend.

Voor wie is het projectkoor? 

Iedereen die wil en kan zingen is welkom bij het projectkoor. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, gevoel voor ritme en zang is wel belangrijk. De repetities zijn op woensdagavond van 20 tot 22 uur in Arnhem-Zuid.

Wat kost het en wat krijg ik ervoor? 

Deelname aan het projectkoor kost 75,- euro. Dit bedrag is voor ruim 20 repetities, de generale en het concertweekend. Naast veel zangplezier krijg je bladmuziek, links naar de muzieknummers en mp3 oefenbestanden.

Meedoen of belangstelling? 

Stuur dan een e-mail naar projectkoor@gospelkoordesire.nl met daarin: ‘projectkoor’, naam, adres, email, telefoonnummer en (indien bekend) je stemsoort.  Nog vragen? Bel dan Angelique Schlief 06-55723060.

Zie ook onze website http://gospelkoordesire.nl/projectkoor-gospel-rhythm/ 

Gerelateerde berichten