Gezocht: jonge fietsers voor Freedom Ride op 5 mei, vrede en vrijheid vieren op fiets

door admin

Fiets mee op zondag 5 mei met de Freedom Ride om samen de vrijheid te vieren!

Ome Joop’s Tour zoekt fietsertjes die een stukje mee willen rijden met de Freedom Ride op 5 mei. Die gaat door de Arnhemse binnenstad. Op 5 mei a.s. gaat er weer een peloton wielrenners door de hele provincie. Dat doen ze om de vrijheid te vieren op de fiets. De wielrenners komen rond 12.00 uur aan bij de Markt in Arnhem. Hoe mooi zou het zijn als ze daarna worden begeleid door heel veel jonge fietsers? Daar kun jij bij zijn!

Wil je meedoen? Geef je dan op via www.omejoopstour.nl door te klikken op de Freedome Ride banner. Je fietst dan je samen met Ome Joop’s Tour in een grote stoet vooruit op het peloton. Een route die dwars door de binnenstad gaat. Om 12.30 uur is de aankomst bij de Rijnkade. Daar staat een speciale Vrijheids-maaltijd voor je klaar. Burgemeester Marcouch houdt een toespraak. Een deelneemster van de Ome Joop’s Tour draagt een vrijheidsgedicht voor. Om ongeveer 13.10 uur is het afgelopen. Daarna fietst het peloton wielrenners weer verder.

Vind je het leuk om mee te fietsen en daarna samen te eten? En ben je tussen de 9 en 12 jaar oud? Ouders en begeleiders mogen ook meefietsen. Geef je dan via de Freedome Ride banner op www.omejoopstour.nl

Ome Joop’s Tour van 21 t/m 27 juli 2024

Ben jij tussen de 9 t/m 12 jaar oud en hou jij van fietsen en heb je geen vakantie (plannen) in de tourweek dan is dit iets voor jou…. Meefietsen en beleven met de Ome Joop’s Tour. We hebben nog enkele plekjes vrij dus je kunt nog jezelf opgeven. Voor €10,- inschrijfgeld krijg je een geheel verzorgde gratis vakantieweek weg van je ouders maar samen met leeftijdsgenoten waarmee je nieuwe vriendjes kunt maken.

Opgeven kan via de website www.omejoopstour.nl Ga jij mee? Wij zouden het geweldig vinden!

Gerelateerde berichten