Geneesmiddeluitgifte-automaat bij Apotheek Elderveld

door admin

Medicijnen ophalen wanneer het ú uitkomt!

Binnenkort kunt u bij Apotheek Elderveld uw herhaalrecepten ophalen vanuit de splinternieuwe Geneesmiddel afhaalautomaat. Wachten behoort hiermee tot het verleden!

Doordat medicatie wordt opgehaald vanuit de automaat, hoeft u niet meer in de apotheek te wachten. Deze manier van afhalen is eenvoudig, snel en betrouwbaar. Medicijnen worden vooraf gecontroleerd en klaargezet. De automaat is voor personeel van de apotheek en de klant eenvoudig in gebruik. Binnen de apotheek levert het meer tijd op voor het verlenen van zorg rondom uw geneesmiddel.

Begin December wordt de afhaalautomaat in gebruik genomen. Over de werkwijze en het gebruik wordt u per email geïnformeerd. Zodra uw bestelling klaar ligt in de afhaalautomaat ontvangt u een sms of e-mail. In dit bericht staat een persoonlijke code waarmee het recept kan worden afgehaald op een moment dat het ú uitkomt. Wanneer u gebruik wil maken van de Geneesmiddeluitgifte-automaat, kunt u zich hiervoor aanmelden in de apotheek bij een van de medewerkers.

Gerelateerde berichten