Fietsen voor mijn Eten Groen Arnhem

Fietsen voor je Eten in de herfstvakantie

door admin

Met de vernieuwde Fietsen voor mijn Eten – Groen Arnhem routekaart kun je op de fiets je boodschappen doen bij lokale aanbieders. In de herfstvakantie, van 22 tot en met 30 oktober, organiseren deelnemende aanbieders allerlei leuke en lekkere activiteiten.

Om gezond en lokaal geproduceerd voedsel onder de aandacht te brengen is er in 2021 een Fietsen voor mijn Eten – Groen Arnhem routekaart gemaakt. Deze routekaart is nu vernieuwd; met maar liefst 40 aanbieders van lokaal geproduceerd voedsel in Arnhem en omgeving valt er genoeg te ontdekken op de fiets.

In de herfstvakantie, van 22 tot en met 30 oktober, organiseren veel aanbieders die op de kaart staan activiteiten om Fietsen voor mijn Eten te promoten. Bijvoorbeeld een rondleiding bij De Kwekerij, een tour met lekkers in bakkerij Van Eigen Deeg, een theatrale wandel- en belevingstocht in De Ommuurde Tuin, soep en broodjes boven het vuur bij Hof Bredelaar en kabouterkoekjes proeven bij De Witte Watermolen.

Kortom; het perfecte gezinsuitje. Ga er samen heen op de fiets, geniet van de mooie omgeving en ontdek waar je eten vandaan komt.

Loes van der Meulen van De Blauwe Tomaat en Sanne Blok van Groen Arnhem zijn in 2020 gestart met Fietsen voor mijn Eten – Groen Arnhem. Een landelijk initiatief om consumenten te inspireren hun dagelijkse boodschappen op de fiets te doen bij lokale aanbieders.

De kaart is vanaf de herfstvakantie verkrijgbaar bij alle locaties die erop staan en is tevens te downloaden via de website van Groen Arnhem https://groenarnhem.nl/fietsen-voor-mijn-eten-groen-arnhem/ Hier en in de Facebookgroep Fietsen voor mijn eten – Groen Arnhem vind je ook meer informatie over alle activiteiten.

Gerelateerde berichten