Feestelijke ingebruikneming van de Jongeren Ontmoetingsplaats

Grote groep jongeren en genodigden aanwezig

door Cor de Vrieze

Donderdag 11 april vond  de feestelijke ingebruikneming van de Jongeren Ontmoetings Plaats (JOP) achter het Sportcentrum Elderveld plaats. Rond 17.30 uur verzamelde zich een grote groep jongeren en genodigden bij de JOP. 

De aanwezigen werden kort toegesproken. Straathoekwerker David Gerritsen vertelde hoe de jongeren bij de totstandkoming betrokken waren. Arno Tiernego van Team Leefomgeving legde uit hoe de JOP gerealiseerd kon worden en wethouder Mark Lauriks, geboren en getogen in Elderveld, sprak zijn blijdschap uit dat er nu eindelijk een eigen plek voor de jongeren tot stand gekomen was. Lof werd nog toegezwaaid aan Slagerij Ammi van winkelcentrum Elderhof, die voor heerlijke versnaperingen had gezorgd.

Toen was het tijd voor een fotomoment. iedereen die op de foto wilde stelde zich op. En wie er niet op wilde, daar wist deze fotograaf wel raad op: dan maken we toch een foto over jullie heen. Je staat er wel op, maar volslagen onherkenbaar. Dat was  een goeie oplossing!

Daarna naar de bar van het wijkcentrum, waar de hapjes en drankjes van Ammi voor ons klaarstonden en nog even met elkaar napraten en lekker smullen. Afgerond werd met alles even gezamenlijk opruimen. En rond 18.30 uur was er al geen spoor meer van de feestelijkheden te zien.

Gerelateerde berichten