Expositie Lisette van Straaten ‘de Kracht van Landschap’ in Molenplaats Sonsbeek

door admin

Fotograaf Lisette van Straaten exposeert van 23 april tot 23 mei in de Molenplaats Sonsbeek, Arnhem. Zij toont hier haar krachtige landschapsfoto’s uit de omgeving van Arnhem en van de parken Sonsbeek en Zijpendaal.

Lisette woont aan de rand van Sonsbeek en werkt aan de andere kant van het park. Voor haar is de beleving van het park elke dag weer anders. De natuur trekt haar aandacht. Zij komt in de natuur tot zichzelf maar vindt er tegelijkertijd ook veel inspiratie. Wat terug te zien is in haar foto’s.

Al sinds haar jeugd is Lisette een enthousiaste natuurfotografe. Ze legt haar ervaring met het landschap en de inspirerende momenten tussen magie en werkelijkheid vast met haar camera. Daarbij vindt ze het mooie licht dat af en toe vanzelf verschijnt.

Wat dit voor poëtische beelden heeft opgeleverd, kunt u zien in de collectie die is samengesteld voor de foto-expositie in Molenplaats Sonsbeek. Wees welkom bij de opening van deze tentoonstelling op donderdag 25 april van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Één van de foto’s van de Cederallee uit Park Sonsbeek was al eerder (in 2018) genomineerd en geëxposeerd door de foto- en gedichtenwedstrijd ‘Denkend aan Arnhem’.

Voor meer informatie zie ook www.lisettevanstraaten.nl

Molenplaats Sonsbeek
Zijpendaalseweg 24a
6814CL Arnhem
026-4450660

Gerelateerde berichten