Doe mee met Cultuurfestival van A tot Zuid

Kom op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart naar WC Kronenburg

door admin

Kom je ook naar het gratis cultuurfestival van A tot Zuid in winkelcentrum Kronenburg? Op 21, 22 en 23 maart toveren tientallen Arnhemse kunstenaars het winkelcentrum om tot één groot podium. Vol met muziek, dans, theater, mode, workshops en nog heel veel meer.

En jij kan meedoen! Want tijdens dit cultuurfestival kan jij laten weten welke vorm van cultuur je meer wil zien, ervaren en beleven in Arnhem-Zuid.

Cultuur is er voor jou! Op 22 en 23 maart is er tussen 11:00 – 15:00 van alles te doen in het winkelcentrum. Geniet van optredens van Arnhemse muzikanten en rappers, laat je verrassen door beeldende kunst of doe mee met dans- of modeworkshops. Op 21 maart is er om 19:00 een feestelijke opening. Hou voor het programma en de tijden de website www.arnhem.nl/vanatotzuid in de gaten.

Waarom dit festival? In het Arnhemse coalitieakkoord hebben de politieke partijen met elkaar afgesproken dat er meer cultuur in Arnhem-Zuid komt. Zo willen zij het cultuuraanbod beter over de stad verdelen. Gemeente Arnhem wil weten wat inwoners van Arnhem-Zuid zouden willen. Daarom organiseert de gemeente samen met Arnhemse culturele organisaties het cultuurfestival van A tot Zuid.

Kun je er niet bij zijn, maar wil je toch je mening geven? Vanaf maart 2024 komt op www.arnhem.nl/vanatotzuid een knop naar een vragenlijst, waar jij je mening kunt achterlaten.

Gerelateerde berichten