Deze zomer start het evenement ‘Verhalenvangers on tour’ van Rozet weer!

door admin

Vanaf woensdag 28 juli komt de biebbus vijf weken lang in vijf verschillende wijken in Arnhem. Elke woensdag kunnen kinderen de hele middag gratis activiteiten doen. Bekijk snel het hele programma!

Kinderen tussen de vier en twaalf jaar kunnen bij Rozet een Verhalenvanger worden. Als Verhalenvanger ben je lid van de bibliotheek en kun je meedoen met allerlei activiteiten, zoals workshops, lezingen en speurtochten. Ben je (nog) geen Verhalenvanger? Geen probleem. Ook dan ben je van harte welkom. Met het evenement Verhalenvangers on tour van 28 juli t/m 25 augustus is de biebbus elke woensdag in een andere wijk te vinden. En meedoen is helemaal gratis!

Zo doe je mee
Lijkt dit je leuk? Vanwege het aanscherpen van de coronamaatregelen is het wel belangrijk dat je je van tevoren inschrijft, zodat wij weten hoeveel mensen erbij zijn. Bij alle activiteiten worden de maatregelen in acht genomen. De kinderen kunnen lekker meedoen aan alle activiteiten, maar de ouders blijven op afstand. Er zijn voldoende zitplaatsen zodat je als ouder wel in de buurt kunt blijven. Inschrijven doe je via de website. Hier vind je ook gelijk het hele programma. En als je dat nog niet was, word je ook direct (gratis) lid van de bibliotheek!

Meer informatie over dit event vind je op: rozet.nl/verhalenvangers.

Gerelateerde berichten