Communiceren met pubers, het kan wél!

door admin

Theatergroep PlayBack leert ouders effectiever in gesprek te gaan met tieners tijdens online ouderavond

Praten met pubers kan pittig zijn. Hoe blijf je in contact met je puberende kind als je kind liegt, onbeleefd is, zich slecht kan beheersen of alleen met zichzelf bezig is? Het is niet altijd eenvoudig het gesprek aan te gaan met een eigenzinnige puber, maar het kan wel! Maar hoe?

IrisZorg en Pro Persona Connect organiseren op donderdagavond 8 december 2022 de interactieve theatervoorstelling ‘In Gesprek’. Deze voorstelling helpt ouders een open gesprek te voeren met hun puber én hen zelf aan het denken te zetten. De hele avond is een feest der herkenning voor elk gezin met pubers, maar bovenal een relevante en informatieve ouderavond gericht op de communicatie tussen ouders en hun kind.

Werkwijze theatermakers
Het professionele acteursteam van Theatergroep Playback houdt ouders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en humoristische scènes aan de keukentafel. PlayBack maakt gebruik van ‘terugspeeltheater’: een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind. Bekijk wat verschillende opvoedstijlen doen met het gedrag van pubers. En oefen zelf moeilijke gesprekken met acteurs die niet van echte pubers te onderscheiden zijn. Een must-see voor alle ouders en opvoeders van (bijna) pubers.

Meld je nu aan!
Ben je nieuwsgierig? Meld je dan aan voor 5 december 2022. De voorstelling is te zien op donderdagavond 8 december 2022 van 19.15 tot 21.15 uur. Deelname is gratis en tijdens de voorstelling kan je anoniem deelnemen. Aanmelden kan via Theatervoorstelling communiceren met je puber | Iriszorg. Na aanmelding ontvangt u een link naar de livestream.

Gerelateerde berichten