Arnhem nummer 1 in het NK Tegelwippen.

Wip mee en krijg een gratis fruitstruik

door admin

Het NK Tegelwippen is in volle gang. Dit jaar hebben al 400 Arnhemmers meegedaan met de gratis Tegelophaalservice. Zij hebben samen maar liefst 3.800 m2 aan tegels vervangen door groen, wat meer is dan de oppervlakte van de Eusebiuskerk! Alle deelnemers kregen een voucher voor een gratis biologische fruitstruik. Ga jij tuintegels wippen en wil je ook een gratis fruitstruik? Schrijf je dan in voor de volgende ophaalronde(s) via www.tegelophaalservice.nl. Sinds de start van het NK Tegelwippen 2023 zijn er bijna 135.000 tegels gewipt in Arnhem. Arnhem staat hiermee op de eerste plek in het klassement.

Het najaar is het ideale plantseizoen

September en oktober zijn ideale maanden om vaste planten aan te planten. En vanaf november begint het bomenplantseizoen. Een bloeiende zomer plant je dus in de herfst. Een groene tuin waarbij de aarde bedekt is met planten en organisch materiaal is onderhoudsvrij, goed voor vlinders en vogels en een fijne plek om te zijn. Ook biedt groen verkoeling op hete dagen. Ga je ook je tuin vergroenen? Meld je dan aan voor de gratis Tegelophaalservice. Dan halen wij in september-oktober gratis je tuintegels op. Zo ben je helemaal klaar voor ‘het vergeten plantseizoen’. Kijk voor meer informatie, de aanmeldformulieren en de voorwaarden op www.heelarnhemwipt.nl.

Gratis fruitstruik

Als je meedoet met de gratis Tegelophaalservice ontvang je een voucher voor een biologische fruitstruik om je tuin mee te vergroenen. Ook als je minimaal 10 tuintegels/klinkers inlevert bij een tegelinleverpunt krijg je zo’n voucher. Een voorwaarde om deel te nemen is dat de tuintegels plaatsmaken voor groen (gras, planten, bomen). Tuintegels en klinkers kunnen tot 1 november worden ingeleverd bij Stadsboerderij Presikhaaf, de Korenmaat en bij het afhaalpunt bij Intratuin Arnhem. Op laatstgenoemde locatie is tot 1 november ook de gratis fruitstruik af te halen.

Gerelateerde berichten