Arnhem in Dialoog

door admin

Wil je zomaar een keer met een onbekende in gesprek? Met iemand die je anders misschien voorbij zou lopen? Jouw wensen, dromen, ideeën en ervaringen met anderen delen, gewoon omdat het leuk en inspirerend is? Doe dan mee met Arnhem in Dialoog!

Arnhem in Dialoog is de lokale variant van de jaarlijkse, landelijke Dag van de Dialoog. Deze Dag van de Dialoog is komen overwaaien uit de VS, waar men na 9/11 bedacht dat het goed zou zijn om met elkaar in gesprek te gaan, als reactie op de aanslag. De allereerste Dag van de Dialoog in Nederland vond in 2002 plaats in Rotterdam, waarna het initiatief zich over ons land verspreid heeft. Dit jaar valt de Dag van de Dialoog – en dus ook Arnhem in Dialoog – in de week van vrijdag 28 okt t/m zondag 6 november.

Je kunt op verschillende manieren meedoen aan Arnhem in Dialoog

Als tafelorganisator organiseer je een ‘dialoogtafel’. Dat houdt in, je stelt je kamer, keuken of, als je een bedrijf of organisatie bent, een bepaalde ruimte in je gebouw, beschikbaar, je bent zelf gastheer of –vrouw en je werft zoveel mensen als bij jou in de ruimte passen. Wij zorgen voor een gespreksleider (je mag als tafelorganisator ook zelf het gesprek leiden) en zo nodig zorgen we nog voor wat extra deelnemers.

Als gespreksleider leidt jij het gesprek aan één of meer van de dialoogtafels, die in het kader van Arnhem in Dialoog overal in de stad in diverse wijken worden georganiseerd. Je mag als gespreksleider ook zelf een dialoogtafel organiseren. Je krijgt als gespreksleider een training bij D3rde Verdieping in Rozet.

Als deelnemer tenslotte, meld je je gewoon aan bij Arnhem in Dialoog, evt. met een voorkeur voor een bepaalde dag, tijd en wijk, waarna je ‘gekoppeld’ wordt aan een tafel(organisator).

Het thema dit jaar is: een nieuw begin maken.

NB: de training voor de gespreksleiders o.l.v. Brigitte Bloemenkamp is zaterdag 22 oktober, 10:00-13:00 uur, bij D3rde Verdieping, lokaal 3.09, in Rozet.

Meld je NU aan voor Arnhem in Dialoog, als deelnemer, gespreksleider of tafelorganisator!
Ga naar www.arnhemdialoog.nl. En like ons op facebook!

Arnhem in Dialoog wordt georganiseerd door D3rde Verdieping – ruimte voor bezinning en ontmoeting.

Voor meer info:
Ad Boogaard
info@d3rdeverdieping.nl
06 48697851

Gerelateerde berichten