Arnhem Groen Markt: voor iedereen die zin heeft in tuinieren!

door admin

Zondag 19 mei organiseren Arnhem tuiniert, Molenplaats Sonsbeek, Groen Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig de ARNHEM GROEN MARK. Een grote groene belevingsmarkt met kramen vol inspiratie en informatie, interessante presentaties en leuke kinderactiviteiten.

Voor iedereen die zin heeft in tuinieren is de lente hèt seizoen om in de tuin bezig te zijn. Start het tuinseizoen goed en kom naar de ARNHEM GROEN MARKT voor inspiratie, mooie planten en (fruit)bomen, zaden, tuinartikelen, tuingereedschap en kweekbenodigdheden. Ook voor ideeën & advies over het vergroenen, natuurvriendelijk en klimaatbestendig maken van je tuin ben je op de tuinmarkt van harte welkom.

Deelnemers aan de Arnhem Groen Markt

IVN Arnhem/ Gelderland, Imker Bart Riggeling, Natuurcentrum Arnhem, Bloei! in Arnhem, Ecovrede, Arnhem Zoemt, Arnhem AAN, Kwekerij en Tuin De Boschhoeve, Groene Takken, Boomkroon, 026 regenton, Meer Groene Daken, Stadstuin Kweekland, Tuinderij de Mijmering, Learning is growing, ‘t Zonnehuis Arnhem, Watermuseum, Atelier Arnhem West, Kwekerij Bijenkans, Duurzaamheidscommissie Burgemeesterswijk, Stadslandbouw Mooieweg en Arnhem Klimaatbestendig

Tinka Chabot van S-kwadraat Snoeiadvies en Anthonetta van Bergenhenegouwen van Bloemen in de tuin verzorgen een presentatie.

Arnhem Groen Markt wordt mede mogelijk gemaakt door ArnhemAAN, Made in Arnhem en Gemeente Arnhem.

We zien je graag op zondag 19 mei, van 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Molenplaats Sonsbeek
Zijpendaalseweg 24a
6814 CL Arnhem

Gerelateerde berichten