Alzheimer Cafe dinsdagavond 15 februari

#ACArnhem: Kopzorgen, wegwijs in de mantelzorg

door admin

Mantelzorg voor mensen met dementie verlenen is lang niet altijd even gemakkelijk. Het gaat vaak gepaard met stress en verminderd eigen welzijn. Als mantelzorger is het daarom belangrijk om ook goed voor uzelf te (blijven) zorgen. Bij wie kunt u terecht met vragen? Welke ondersteuning is er voor u? Wat als u ademruimte nodig heeft? Waar vindt u alle praktische ondersteuning voor de mantelzorger terug?

Samen met Maddy Kloet van het MVT Arnhem laten wij u op deze avond kennismaken met wat er in de regio voor mogelijkheden zijn voor ondersteuning bij het zorgen voor iemand met dementie.

Wanneer? Op dinsdagavond 15 februari aanstaande bent u als mantelzorger, persoon met dementie, geïnteresseerde of zorgverlener van harte welkom in het Alzheimer Café Arnhem.
Waar? Deze AC Arnhem avond gaat door in de vernieuwde Rozet Bibliotheek Presikhaaf, Laan van Presikhaaf 7 te Arnhem. De deuren zijn vanaf 19:00 uur open.
Aanmelden? Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus geef u snel op! Aanmelden kan via alzheimercafe.arnhem@alzheimervrijwilligers.nl

Gerelateerde berichten