Ouderen uit uw wijk ontmoeten elkaar en eten samen! Komt u ook?

door admin

In uw wijk wonen veel verschillende mensen. Misschien heeft u wel eens de behoefte om andere mensen te ontmoeten en een praatje met hen te maken. Vooral mensen met wie u interesses deelt.

Als wethouder vind ik het belangrijk dat inwoners van Arnhem zich met elkaar verbonden voelen en daarom neem ik graag het initiatief om wijkbewoners bij elkaar te brengen.

Samen eten is een laagdrempelige, gemakkelijke manier om mensen in uw eigen wijk te ontmoeten en even een praatje te maken. Ik nodig u dan ook van harte uit om dat met mij te gaan doen.

Locatie en tijd
U bent op 2 oktober 2019 vanaf 12:15u welkom bij de Gaanderij, Driemondplein 1, 6843 AN in Arnhem.

De maaltijd begint om 12:30u en duurt tot 14:15u. Daarna is er natuurlijk nog gelegenheid om tijd met elkaar door te brengen. Dat kan op de dag zelf, of u kunt op eigen initiatief contactgegevens uitwisselen en elkaar later nog eens zien. Dat is geheel aan u.

Lunch is gratis
Deelname aan de maaltijd is kosteloos.

Aanmelden
Meldt u zich ook aan voor de lunch? Dat kan op onderstaande manieren.

• Bel naar Vitanos, telefoonnummer 06 45 87 86 00. Spreekt u een voicemail in?
• Meld u aan op de website www.vitanos.nl.
• Stuur een e-mail naar info@vitanos.nl. Voeg duidelijk uw voornaam, achternaam, datum, locatie, het aantal personen, eventuele dieetwensen en of u zich als organisatie of als deelnemer aanmeldt toe. U ontvangt altijd een bevestigingsmail.

Ik hoop u te ontmoeten op 2 oktober 2019.
Martien Louwers
Wethouder

Gerelateerde berichten