Kerstmarkt in ‘Dickens Stijl’ zondag 9 december van 12.00 tot 17.00 uur

door admin

Begint u ook al uit te kijken naar die gezellige Kersttijd nu de dagen steeds korter worden. Nog even geduld, maar niet voor lang. Op zondag 9 december van 12:00 tot 17:00 uur organiseert onze Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld (BTV-Elderveld) samen met Scouting Schutgraaf, de pannenkoekenboerderij en Wijkplatform Elderveld wederom een gezellige kerstmarkt geheel in de stijl van Charles Dickens (anno 1850). Dit alles in en rond de Schuren van park de Steenen Camer.

Een lint van lichtjes
De drie boerderijschuren worden prachtig verlicht. Een lint met lichtjes voert u langs vele opgetuigde kramen met kerst- en winterspullen en (warme) lekkernijen zoals glühwein, oliebollen, zuurkool en erwtensoep. Onze vrijwilligers figureren in prachtige kledij en u mag uiteraard zelf ook in eigen ‘Charles Dickens’ kleding komen flaneren.

Ontmoet de Kerstman uit het verre Lapland
In onze sfeervol aangeklede zaal ontmoet u de Kerstman, voor deze gelegenheid helemaal uit Lapland gekomen en geniet u van prachtige optredens. De vertederende zang uit kinderkeeltjes van het Theater Kinderkoor en de diepe baritonklanken van het huiskoor The Telers brengen u helemaal in de stemming. En schroom niet om ook mee te zingen met die mooie kerstliederen. Voor de kinderen; schminken (als kruimeltje of boefje) en natuurlijk een bezoekje aan de Kerstman.

Geen gezoek naar een kerstboom!
Veel keuze uit goede kerstbomen met of zonder kluit. Koop uw kerstboom daarom op de kerstbomenmarkt dicht bij huis. Op verzoek bezorgt de Scouting binnen Elderveld de kerstboom bij u thuis.

Huur ook eens een kraam.
Lijkt het u iets om een kraam te huren of weet u iemand die graag op deze markt zou willen staan?
U kunt een kraam huren van 3 meter met luifel, deze kost € 20,00 (inclusief koffie/thee) en voor leden van de BTV Elderveld € 17,50. Een halve kraam is ook mogelijk. Een stroomaansluiting (beperkt) kost € 5,00 extra. Aanmelden kan tot uiterlijk 3 december a.s. via onze website www.btv-elderveld.nl of via e-mail naar Ludo Berendsen, markt@btv-elderveld.nl . Een whatsapp bericht is ook mogelijk naar Willy Knelissen 06-541715126.

Kortom, komt allen voor dit geweldige Kerstevenement voor het hele gezin, waarbij u lekker dicht bij huis kunt genieten van de romantische Charles Dickens tijd.

Activiteitencommissie BTV Elderveld

Gerelateerde berichten