Kerstmarkt 8 december in de Steenen Camer

door admin

U bent weer welkom om tijdens de Kerstmarkt 2019 uw producten te presenteren.

Na een succesvolle Oogstmarkt op 25 augustus 2019 zijn wij weer volop bezig met de voorbereidingen voor de Kerstmarkt 2019, wederom in Charles Dickensstijl. Waar: Hannesstraatje 2a Arnhem. Wat kan men verwachten:

De drie boerderijschuren worden prachtig verlicht en een lint met lichtjes voert bezoekers langs vele opgetuigde kramen met kerst, winterspullen en cadeau artikelen, kerstbomen en (warme) lekkernijen zoals glühwein, oliebollen, poffertjes, erwtensoep etc.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten en is de Kerstman aanwezig met cadeautjes.  Er is live muziek met o.a. onze huisband: De Telers + koren. Kortom, wederom een geweldig kerstevenement voor het hele gezin lekker dicht bij huis
Huren van een kraam: €24.50 inclusief boven-en achterzeil. Leden van de Biologische Tuinbouwvereniging betalen €22,00 inclusief zeilen. Er is grote belangstelling voor het huren van een kraam dus wees er snel bij met uw aanmelding VOL=VOL Aanmelden via onze website: http://www.btv-elderveld.nl/formulier-kraamhouders

Heeft u vragen bel of stuur een whatsapp bericht naar:  Willy Knelissen (06-54715126)of  Ludo Berendsen (06-50624111) of mail naar markt@btv-elderveld.nl.

Gerelateerde berichten