De eerste grootse Arnhemse Kerstmarkt in 2019

door admin

DE EERSTE GROOTSE ARNHEMSE KERSTMARKT IN 2019

Kerstmarkt ‘Dickens Stijl’ zondag 8 december van 12.00 tot 17.00 uur

De Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld bijt dit jaar de spits af en organiseert samen met Scouting Schutgraaf en Wijkplatform Elderveld wederom een gezellige kerstmarkt geheel in de stijl van Charles Dickens (anno 1850).

Een geweldig Kerstevenement voor het hele gezin waarbij u lekker dicht bij huis kunt genieten en kerstinkopen kunt doen.

WAAR: Hannesstraatje2a Arnhem-zuid

WAT: De drie boerderijschuren, van het boerderijcomplex De Steenen Camer, en 32 kramen zijn prachtig verlicht en sfeervol aangekleed. Dit jaar is het aanbod van allerlei cadeau artikelen bijzonder groot. Wij zijn verheugd dat wij naast de vaste relaties ook veel nieuwe kraamhouders mogen ontvangen o.a. Wereldwinkel Arnhem, Innerwheel Arnhem Rijn-IJssel etc. Uiteraard kunt u genieten van (warme) lekkernijen zoals glühwein, oliebollen en erwtensoep, poffertjes etc.

Speciaal voor de kinderen; een spelletjescircuit, kerstcreaties kleien, broodjesbakken en natuurlijk is ook de Kerstman weer aanwezig met veel cadeautjes.

Onze vrijwilligers figureren in prachtige kledij en u mag uiteraard zelf ook in eigen ‘Charles Dickens’ kleding komen flaneren. Ons BTV-Kerstkoor en de Valley Voices Vocal Group Ede verzorgen gedurende de middag optredens waarbij u kunt meezingen met mooie kerstliederen. Zoals gebruikelijk zijn er kerstbomen te koop, met of zonder kluit die door de Scouting binnen Elderveld thuisbezorgd kan worden.

Zie ook onze website www.btv-elderveld.nl  of  https://www.facebook.com/BTVElderveld/

Gerelateerde berichten