Alternatief voor de IJsheiligenmarkt

door admin

Wij vinden het jammer dat de grote en de kleine ijsheiligenmarkt niet kunnen doorgaan. Als alternatief bieden wij u de mogelijkheid om door middel van een bestellijst vooraf de biologische plantjes en kruiden bij de BTV Winkel te bestellen. Meststoffen, tonkinstokken of potgrond kunt u het beste kopen/ophalen tijdens onze gewone zaterdagopenstelling, dus liever niet op 9 mei.

Vanaf nu kunt u de bestellijst op zaterdagmorgen afhalen, meenemen uit het informatie-kastje aan de gevel van de Schuur of via email opvragen bij winkel@btv-elderveld.nl.

Deze bestellijst is niet via onze website te downloaden. U moet deze wel uiterlijk 2 mei inleveren.
Inleveren kan in de winkel, in de brievenbus van de Schuur of naar winkel@btv-elderveld.nl

Bestellingen ophalen:
I.v.m. de verwachte belangstelling krijgt u van ons een persoonlijk afhaalmoment doorgegeven. De bestellingen kunnen dan vervolgens op afspraak op 9 mei op dat tijdstip worden afgehaald.

Het is belangrijk dat u zich houdt aan dit tijdstip, kom niet eerder maar ook niet later.

U krijgt van ons bericht over het bedrag dat u moet betalen. Dit moet vooraf via de bankrekening. Het is niet mogelijk contant af te rekenen bij het ophalen van uw bestelling. Bij het afhalen op 9 mei van de bestelling kunt u geen extra producten, zoals meststoffen, potgrond en zaden aanschaffen.

Gerelateerde berichten